Lue tästä kesäloman vinkit!

Kesän ihanat hetket: vinkit kesälomalle sekä parhaat majoitusvaihtoehdot! Heinäkuu on täällä ja kesälomakausi on kuumimmillaan, meillä ainakin riittänyt Peerâ’lla hulinaa! Meidän mielestä mikään ei ole parempaa, kuin nukkua yönsä hotellissa… Lue lisää »

Mihin Peerâ’n avustusta käytetään?

Lue lisää Peerâ’n sponsorointikohteesta! Inarinsaamen kielen yhdistyksessä kirjojen julkaisemisesta on tullut jatkuvaa toimintaa, joka tarjoaa inarinsaamen kielen puhujille uutta ja jännittävää lukemista joka vuosi. Tämän on mahdollistanut muun muassa Peerâ… Lue lisää »

Tekemistä kesälle!

Tekemistä kesälle! Onko matkasuunnitelmat vielä hieman hukassa, etkö oikein tiedä kohteista, tai oletko paikallinen, joka on unohtanut kotipaikkansa helmet! Miksi mennä merta edemmäs kalaan, kun pääset täällä kotisuomessakin muun muassa… Lue lisää »

Vinkit TYHY-päiviin

Ota tästä haltuun meidän 5 vinkkiä TYHY-päiviin!  Oletko kuullut TYHY-päivistä, tottakai olet kuullut! Ne ovat lyhenne sanoista ”työhyvinvointi”, ja ne ovat tärkeä osa monien yritysten toimintaa. Ne tarjoavat loistavan tilaisuuden… Lue lisää »

Peerâ sponsorointi 2024

Lue tästä blogista suomeksi, että myös inarinsaameksi meidän avustuskohteestamme vuodelle 2024! Tiesitkö, että nimemme Peerâ tarkoittaa perhettä ja on inarinsaamea? Nimivalinnalla tuomme esiin omistajaperheen juuria ja edesautamme konkreettisilla toimilla saamen… Lue lisää »

Ota tästä haltuun pikkujoulujen taikaa!

Pikkujoulutunnelmaa kaipaavat seikkailijat! Onko edessäsi ilta hotellin juhlasalissa valmiin ohjelman ja herkullisen ruokailun parissa? Ei hätää, tässä muutama vinkki, joka auttaa sinua ottamaan kaiken irti valmiiksi suunnitellusta juhlaillasta! 1. Pukeudu… Lue lisää »

Ruokanautinnot matkailijalle

Hotellissa yöpyminen on aina pienen loman tuntuista – pääset irrottautumaan arjen kiireistä ja nauttimaan rentouttavasta ympäristöstä. Yksi hotellielämyksen kohokohdista on ehdottomasti ruokailu hotellin ravintolassa! Tarjoamme enemmän kuin pelkän nälän tyydyttämisen.… Lue lisää »