Haluamme esitellä teitä palvelevan perheemme!

Peerâ Hotels & Cottages’n yksi arvoista on yhdessä tekeminen. Meiltä löytyy tekijöitä usealta paikkakunnalta, mutta silti painamme yhdessä ketjumme asioita jatkuvasti eteenpäin, yhdessä asiakkaidemme kanssa ja heidän tarpeitaan kuunnellen.

Tutustu Sinua palveleviin perheemme jäseniin alta!


Sodankylä, Peurasuvanto & Pyhätunturi

Joona, vaastanottovirkailija / tarjoilija

Rollon kasvatti Joona saapui meille ensin Raahen kautta päätyen lopulta Sodankylään. Edelleen Joonan saattaa tarpeen mukaan tavata myös muissa Peerâ kohteissa ja hänet ristittiin aluksi meidän kiertäväksi komeetaksi.

Nokkela ja nopea, vauhdikas ja huumoria silmäkulmassa, siinäpä tämän alan hyviä ominaisuuksia kaveri täynnä. Taustalla kokemus ja ammattitaito useiden Lapin hotellien vastaanotoista kerättynä. Ei tule päivä pitkäksi kun ideointia ja intoa piisaa asiakkaiden ja henksun virkistykseen 24/7.

Meillä on työkaverina mies, joka puhuu eikä murise! Vapaalla emme löydä häntä mistään, herra häviää kuin tuhka tuuleen – silti hänellä on aina repullinen kokemuksia töihin palatessaan. Haasteena siis lukijalle: bongaa Joona!

Mikä laulaen tulee niin se Tialta menee…..korvamadoksi kollegalle.
Niinhän se on että pelkkää rautaa ranteissa ja palveluasenne pilvissä, ikuinen lataus auringon voimalla, siitä on  tehty tämä Kokkolasta singahtanut ohjus ilahduttamaan Sodankylän arkea. Matkaopas, hotelli-ja ravintola-alan ammattilainen, esihenkilö – pitkä ja monipuolinen on kokemus ja legendaarisia tarinoita matkalla mukaan kertynyt. Elämä on intohimo.
Sano sinä kieli niin katsotaan meneekö kauan että Tia puhuu sitä ja naurut ovat hersyviä ja kädet liikkuvat ilmassa.

Asioiden ja ihmisten tutkiminen ja niistä oppiminen ei taida loppua koskaan ja työkaverin ja asiakkaan riemastuttaminen pulppuavan luonnon voimalla tekee arjesta aina luxusta.Tiimityöllä on ennennäkemättömät voimat ja hyvän kierrättäminen on paras ympäristöteko mitä tässä Peerâ perheessä voidaan tehdä! Tämän voiman luomiseen ladataan akut mökkeilyn ja kirjojen parissa.
Tuleppa juttelemaan Tiian kanssa ja saatat olla kohta kanta-asiakas!

Niin kuin aamuauringon ensimmäiset säteet ulottuvat Peerân aamiaissaliin, porhaltaa SOL:n aurinkoinen Tia keltaisissaan huolehtimaan asiakkaidemme viihtyvyydestä.

Saumaton yhteistyö vastaanoton ja hotellisiivouksen välillä näyttäytyy parhaimmillaan hyvänä lopputuloksena asiakkaalle. Hersyvät naurahdukset ja iloiset tervehdykset ja katsekontakti, siitäpä osansa saa jokainen. 

Ei niin tiukkaa päivää taida tulla etteikö meidän Tia totea että no kyllä se varmaan onnistuu. Siivouslistan tekstit ja merkinnät kyllä vihjaavat että akateeminen alakin voisi olla nurkan takana. Kyllä on ilo silmälle saada asioista aina selkeät raportit ja kun asiat sovitaan niin ne myös hoidetaan. 

Ehkäpä se moinen tasapaino saadaankin ihanista mökkitunnelmista, missä akkuja lataillaan sopivin väliajoin! Kysypä Tialta?

Raahe

Iina, vastaanottovirkailija, baari-enkeli

Iina on Pohjanmaan kasvatti, joka on ehtinyt jo paljon nuoresta iästään huolimatta, mm. käydä vaihdossa Japanissa ja Latviassa, sekä työskennellä Helsingin kuulussa Kappeli-ravintolassa.


Iina tuli sulostuttamaan elämäämme lempeällä hymyllään ja hersyvällä naurullaan. Tämä leidi on yksityiskohdista huolehtiva ekoilija, joka varmasti pitää huolen, että esimerkiksi lajittelu on tehty oikein – auta armias, jos olet laittanut vahingossa pahvin sekajätteeseen, löydät todennäköisesti Iinan kaivamassa sitä sieltä oikeaan paikkaan. Iina pitää asiakkaistamme luonteenomaisesti huolen täydellä sydämellä alusta loppuun. Tämä leidi on myös aika haka baarin puolella, mistä johtuen voimmekin kutsua häntä baari-enkeliksemme.


Vapaalla Iina laittelee ruokaa ja leipoo palovaroittimien säestyksellä, tutkii kirppareiden antia, hoitaa kissojaan ja tärkeimpänä kaikista – ohjaa tanssia. Iinan suusta kuuluu useiten “mä hoidan!” – tekemisen nainen siis!

Paula, siistijä (SOL yhteistyökumppani)

Meidän ihana ja maailman sydämellisin siistijä tulee yhteistyökumppanimme SOLin kautta. Paula on palijasjalakanen Raahelainen, harrastaa tanssia, lukemista ja herkuttelua sopivassa suhteessa. Liki tanssien hotellilla siistiä jälkeä tuleekin.

Tämä aina iloinen nainen pitää työstään kovasti, ja se kyllä näkyykin kaikille. Rennosta ja rempseästä asenteesta kertoo myös lausahdus, joka Paulan suusta usein kuuluu “Eipä täsä mittää, ku ei makustele!”

Kajaani

Anniina, vastaanottovirkailija

Villikissan mama, paluumuuttaja, eläimiä ja luontoa rakastava seikkailunhaluinen Jane Jones, mutta myös kodin rauhasta nauttiva kotikissa – siinäpä meidän perheeseen liittynyt Anniina. Anniinaa kiehtoo ja innoittaa tähtien tarkastelu, filosofia, käyttäytymistieteet, psykologia, taide- ja kulttuurihistoria sekä käytännön konservointi. Tämän lisäksi tämä eläinten rakastaja on valjastettu lujalla tahdolla auttaa mahdollisimman monia luonnonvaraisia ja kodittomia eläimiä, toiminnan nainen siis!

Vapaa-ajalla ei ole tylsää, sillä aika kuluu kotona työstäen erilaisia projekteja esineiden parissa, piirtäen sekä käsitöitä tehden. Erityistä iloa tuo perheen parissa olo, kodin rauha ja kissaneidin kanssa touhotus, metsässä kävely sekä luistelu, tähtitaivaan alla tietenkin. Käyhän rupattelemassa Anniinan kanssa tähtimuodostelmista kartanolla!

Anni, vastaanottovirkailija

Meidän Anni – 16-vuotiaana kartanolla uransa aloittanut ahkera lukiolainen. Ensin Anni tuli ilostuttamaan työyhteisöämme kesätyön merkeissä ja yllätti kaikki esimerkillisellä reippaudellaan! Kesän loputtua koulun käynti jatkui, mutta niin myös työkeikat kartanolla – kun apua tarvittiin, niin ei muuta kuin luotto-Anni apuun!
Olemme ilolla saaneet seurata kuinka tämä nuori opiskelija on kokenut onnistumisia ylioppilaskokeissa sekä työssä ja kuulleet hänen tulevaisuuden suunnitelmistaan maailmalla, ehkäpä seuraavaksi jopa vapaaehtoistyön parissa Etelä-Amerikassa? Mitä vaan Anni päätyykin tekemään, niin hänen ahkeruudellaan ja ystävällisyydellään pääsee hyvin pitkälle.

Vapaa-ajalla Anni pitää huolta pienestä – kohta kuitenkin jo isosta – Uuno koirastaan, kuuntelee K-poppia ja kuntoilee salilla. Käyhän jututtamassa meidän nuorinta polvea vastaanotossa! 

Myynti & Markkinointi

Kiinteistöt

Niina, myyntikoordinaattori

Kupliva persoona, valloittava hymy ja hyväntuulisuus – näitä meidän Niina tuo varmasti mukanaan kun saapuu paikalle. Tämä Orimattilasta alunperin lähtöisin oleva pitkän ajan hotellialan ammattilainen on kiertänyt töiden mukana ympäri maailmaa – pääkaupunkiseudulta mm. Espanjan ja Thaimaan kautta päätyen lopulta Suomen Lappiin Sodankylään hellun perässä.

Niina on Peerân myynti- ja somelähettiläs ja hän onkin parhaimillaan ihmisten kanssa face-to-face, välittäen Peerân sanomaa kaikille uusille ja olemassa oleville asiakkaille ja ystäville.

Vapaa-ajalla Niina pitää ystävien kestitsemisestä, aamuhetkistä, Muumien katsomisesta ja omassa Sodankylän Villa Belezzassa rentoutumisesta. Matkustaminen on myös lähellä sydäntä, uudet horisontit silmissä kiiltäen. Niinan suusta kuulee useimmiten: ”ei vaan puhuta, vaan tehdään”!

Handrias, kiinteistönhoitaja

Handrias on meidän joka paikan höylä Virosta, joka on tullut meille takaisin monen mutkan, mm. Norjan kautta. Handrias on työskennellyt rakennusalalla pitkään ja hänen erityisosaamistaan on erityisesti puun työstäminen. Lamput sammui – ei hätää! Handrias sytyttää valot palamaan alta aikayksikön. Tämä työtä pelkäämätön humoristi korjaa ja remontoi mitä vaan, milloin vaan. Hän tuo lamppujen lisäksi valoa meille suurella hymyllä ja sydämellä. 

Rakennustöiden lisäksi Handrias on innokas kitaransoittaja ja vetää tarvittaessa trubaduurikeikan muita ilostuttaakseen. Hän kulkee pitkiäkin matkoja töiden perässä, perheen sijaiten Virossa ja tämänhetkisen työperheen Suomessa. Handriaksen suusta kuulee usein: ”teen parhaani” – hyvä jälki onkin taattu!

Hallinto

Maskotit


Yhdessä tekemisessä on voimaa!