Haluamme esitellä teitä palvelevan perheemme!

Peerâ Hotels & Cottages’n yksi arvoista on yhdessä tekeminen. Meiltä löytyy tekijöitä usealta paikkakunnalta, mutta silti painamme yhdessä ketjumme asioita jatkuvasti eteenpäin, yhdessä asiakkaidemme kanssa ja heidän tarpeitaan kuunnellen.

Tutustu Sinua palveleviin perheemme jäseniin alta!


Sodankylä, Peurasuvanto & Pyhätunturi

Joona, vaastanottovirkailija / tarjoilija

Rollon kasvatti Joona saapui meille ensin Raahen kautta päätyen lopulta Sodankylään. Edelleen Joonan saattaa tarpeen mukaan tavata myös muissa Peerâ kohteissa ja hänet ristittiin aluksi meidän kiertäväksi komeetaksi.

Nokkela ja nopea, vauhdikas ja huumoria silmäkulmassa, siinäpä tämän alan hyviä ominaisuuksia kaveri täynnä. Taustalla kokemus ja ammattitaito useiden Lapin hotellien vastaanotoista kerättynä. Ei tule päivä pitkäksi kun ideointia ja intoa piisaa asiakkaiden ja henksun virkistykseen 24/7.

Meillä on työkaverina mies, joka puhuu eikä murise! Vapaalla emme löydä häntä mistään, herra häviää kuin tuhka tuuleen – silti hänellä on aina repullinen kokemuksia töihin palatessaan. Haasteena siis lukijalle: bongaa Joona!

Kristiina “Krisse”, kokki

Kautta Santahaminan ja Jääkäriprikaatin marssi jämäkästi tämä määrätietoinen ja vahvaakin vahvempi keittiö- ja salipuolen rautainen ammattilainen riveihimme ja lunasti luottamuksen ensimmäisillä selkeillä fraaseilla ja suuntaa antavilla liikkeillä.

Krissen keittiöstä lähtee takuulla ja varmasti ja laatua ja makua. Ei ole sellaista päivää mistä ei selvetä, se vain tehdään ja piste. Kaveria ei jätetä, vaan se vedetään mukaan. Ja kaikkeen. Ja niin, että toinen ei edes muista mitä tapahtui. 

Tämän daamin vanavirrassa kaikkea toimintaa halutaan kehittää ja paikalleen ei jämähdetä – meiltä lähtee. Kotosalla tämän pirteän perheenäidin padoista ja rakkaudesta nauttivat virkeät ja energiset lapsoset ja näiden soosien ja luomusten äärellä on lasten isäkin kesytetty. Aika ajoin tämä riehaantunut kokki ja multitaskaaja saadaan nähdä salillakin riemastuttamassa aina janoisia elämän sankareita. Kysymyksenä kuuluu, mitä seuraavaksi?

Raahe

Iina, vastaanottovirkailija, baari-enkeli

Paula, siistijä (SOL yhteistyökumppani)

Johanna, vastaanottovirkailija

Kajaani

Anniina, vastaanottovirkailija

Anni, vastaanottovirkailija

Myynti & Markkinointi

Kiinteistöt

Niina, myyntikoordinaattori

Kupliva persoona, valloittava hymy ja hyväntuulisuus – näitä meidän Niina tuo varmasti mukanaan kun saapuu paikalle. Tämä Orimattilasta alunperin lähtöisin oleva pitkän ajan hotellialan ammattilainen on kiertänyt töiden mukana ympäri maailmaa – pääkaupunkiseudulta mm. Espanjan ja Thaimaan kautta päätyen lopulta Suomen Lappiin Sodankylään hellun perässä.

Niina on Peerân myynti- ja somelähettiläs ja hän onkin parhaimillaan ihmisten kanssa face-to-face, välittäen Peerân sanomaa kaikille uusille ja olemassa oleville asiakkaille ja ystäville.

Vapaa-ajalla Niina pitää ystävien kestitsemisestä, aamuhetkistä, Muumien katsomisesta ja omassa Sodankylän Villa Belezzassa rentoutumisesta. Matkustaminen on myös lähellä sydäntä, uudet horisontit silmissä kiiltäen. Niinan suusta kuulee useimmiten: ”ei vaan puhuta, vaan tehdään”!

Handrias, kiinteistönhoitaja

Handrias on meidän joka paikan höylä Virosta, joka on tullut meille takaisin monen mutkan, mm. Norjan kautta. Handrias on työskennellyt rakennusalalla pitkään ja hänen erityisosaamistaan on erityisesti puun työstäminen. Lamput sammui – ei hätää! Handrias sytyttää valot palamaan alta aikayksikön. Tämä työtä pelkäämätön humoristi korjaa ja remontoi mitä vaan, milloin vaan. Hän tuo lamppujen lisäksi valoa meille suurella hymyllä ja sydämellä. 

Rakennustöiden lisäksi Handrias on innokas kitaransoittaja ja vetää tarvittaessa trubaduurikeikan muita ilostuttaakseen. Hän kulkee pitkiäkin matkoja töiden perässä, perheen sijaiten Virossa ja tämänhetkisen työperheen Suomessa. Handriaksen suusta kuulee usein: ”teen parhaani” – hyvä jälki onkin taattu!

Hallinto

Maskotit


Yhdessä tekemisessä on voimaa!