Vuoden aikana Peerân kohteissa kului kahvia tuhansia litroja, myös henkilökunnan toimesta! Yhteiset palaverit ovat pistäneet kahvinkeittimet kuumaksi ja tämän toimesta ollaankin suunniteltu sekä toteutettu vaikka mitä eri kohteissamme! 

Halusimme pysähtyä hetkeksi ja jakaa kanssanne muutamia nauruja, hymyjä ja hetkiä, jotka ovat tehneet tästä vuodesta unohtumattoman.

Saavutukset

Saavutimme kohteidemme osalta numeron seitsemän! Osaatko tässä vaiheessa nimetä meidän kaikki kohteet? No, uusia kohteita tuli tämän vuoden aikana kaksi, Hotel Kajanus Kajaanissa sekä Budget Hotel Karhu Sodankylässä. 

Henkilökuntamme omaa myös selkeästi jotain supervoimia. Olemme järjestäneet erilaisia tapahtumia pitkin vuotta, sekä palveltu teitä asiakkaita parhaamme mukaan! Ollaan vastattu puhelimeen, kirjoitettu sähköposteja ja pidetty aamukahviannos tasapainossa samanaikaisesti! 

Kajaanissa respan iloisia kasvoja ovat muun muassa Timppa ja Riitta, jotka ovat viettäneet niin öitä, kuin päiviäkin vastaanottamassa majoittujia!

Mukavuuden huippu hotellimajoituksessa

On ollut ilo tarjota teille tämä matka mukavuuden huipulle. Eikös olekin niin, että ne hotellin lakanat ovat aina ne parhaat! Ja niiden täytyy siis olla ne perinteiset pehmeät ja valkoiset. 

Kiitos, että olette valinneet meidät majoituskohteeksenne. Muistakaa, että olette aina tervetulleita palaamaan mukavimpaan majoittumiseen eri puolella pohjoista Suomea – aiheutamme sinulle jatkossakin toivottavasti positiivisia väristyksiä! 

Mukavuutta on päässyt testaamaan myös monet karvaiset kaverit (ei se puoliso), vaan lemmikit! Peerân kohteissa on menneenä vuonna häärinyt monenlaisia karvakamuja. Lemmikit yöpyvät meillä veloituksetta! 

Ruokailu

Tiesitkö, miksi jälkiruoka on kuin viimeinen luku kirjassa? Koska et voi lopettaa, vaikka tiedät, että sinun pitäisi. Näin voi käydä joskus myös meillä syödessä… Mutta jälkiruuallehan on aina oma mahansa! 

Kohteissamme on päästy viettämään iltaa ravintoloiden puolella yhteensä tuhansien tuntien verran! Kajaaninjokea on ihailtu monia satoja tunteja, kuten myös Sodankylässä kaunista kylän keskustaa! Keittiön puolella on paistettu monia satoja burgerpihvejä erilaisten kampanjoitten myötä. 

Uudet menut julkistettiin loppuvuodesta, niitä siis maistelemaan myös seuraavan vuoden puolella. Näiden parissa olemme viettäneet kymmeniä tunteja, suunnitellen sekä maistellen. 

Meille siis syömään, niin paikalliset kuin matkailijat. Ei tarvitse yhtään ujostella, tai pistää hienompaa vermettä päälle, meillä ei pönötetä! 

Tilavat kokoustilat ja tapahtumat

Eikä elämä ole pelkkää rentoutumista – joskus tarvitaan tilaa suunnitella, kokoontua tai juhlistaa, tiedämme, että tärkeät hetket vaativat erityistä paikkaa. Monet liike-elämän kohtaamiset ovat onnistuneet helposti meillä, ja jos et ole huomannut, niin kaikki onnistuu paremmin, kun on maha täynnä ja hieman kofeiinia veressä! Ollaankin hemmoteltu teitä raikkailla Peerân kokouseväillä pitkin vuotta.

Ensin työt, sitten huvi, Peerâ-päivät maaliskuussa 2023! 

Ainiin, ei voida unohtaa vuoden yhtä kohokohtaa, kun olimme kaikki yhdessä Kajaanissa kokoontumassa ja virkistäytymässä, toki varmasti myös väsyneitä silmäpareja pystyi maanantaina bongaamaan. Mitäs kaikkea me keksimme palvelulupauksesta perämoottoriin! Ainakin tiivistyttiin porukalla, syötiin hyvin, laulettiin ja tanssittiin! Mutta, jos nyt jotain hyödyllistäkin saatiin aikaiseksi, nimittäin kiteytettiin meidän palvelulupaustamme sekä tutustuttiin yleisiin ohjeistuksiin! Oletko kenties huomannut, kuinka topakkaa porukkaa meillä on loppupeleissä töissä jokaisessa kohteessa! 

Kiitos, te ootte parhaita!

Iso kiitos teille, loistaville vieraillemme, jotka olette tehneet meistä paikan, jossa myös hymy ja nauru majoittuvat mielellään! Ilman teitä olisi rakennukset vain kasa tiiliä ja betonia. Katsotaan, mitä meidän Peerân perhe-elämä tuo tullessaan taas ensi vuodelle, ja sinä olet tervetullut mukaan majoittumalla (tai mistä sitä tietää, jos olisitkin meillä töissä!)