Pikkujoulutunnelmaa kaipaavat seikkailijat! Onko edessäsi ilta hotellin juhlasalissa valmiin ohjelman ja herkullisen ruokailun parissa? Ei hätää, tässä muutama vinkki, joka auttaa sinua ottamaan kaiken irti valmiiksi suunnitellusta juhlaillasta!

1. Pukeudu Teemaan:

Vaikka ohjelma olisi valmiiksi suunniteltu, voit silti lisätä oman mausteesi pukeutumisella, ja jouluinen pukeutuminen, onko mitään parempaa, kuin punaiset hatut ja muita ärsyttävät kulkuset tonttulakin hiipassa!

2. Ota selfieitä ja dokumentoi:

Valokuvat ovat parhaita muistoja. Käytä älypuhelimesi kamerasovellusta. Ikuista naurua, hymyjä, ohjelmaa sekä juhlabuffaa. Jaa hetket ystäviesi kanssa ja muistele niitä vielä pitkään juhlan jälkeen. Ja tottakai jaa ne myös meille, voit käyttää Peerân ja hotellien tägejä: #peerahotels #hotelkajanus #kartanohotellikarolineburg #hotellisodankylä #budgethotelraahe #budgethotelkarhu. Muista myös tägäillä meitä!

4. Osallistu ohjelmaan aktiivisesti:

Meillä humppa, disco ja livemusiikki raikaa! Luvassa eri kohteissa erilaisia artisteja, jotka pääsevät pistämään teidät pikkujoulufiilikseen. Ei muuta, kun korkkarit kattoon, nauti ohjelmasta ystävien tai työkavereiden kesken, ja tutustu uusiin ihmisiin! 

5. Tutustu muihin juhlijiin:

Josta päästäänkin siihen, että pikkujoulut ovat loistava tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin. Älä siis epäröi aloittaa keskustelua vieruskaverisi kanssa ruokailun tai ohjelman aikana. Ja, jos pikkujouluilet oman porukkasi kesken, tottakai tutustumaan lisään omaan porukkaan!

6. Hyödynnä hotellin lisäpalvelut:

Vaikka illan ohjelma olisikin valmiiksi mietitty, hotellissa voit esimerkiksi yöpyä ja nauttia seuraavana aamuna maukasta aamiaista! Peseydy sekä aloita aamu virkeänä (tai ei aina niin virkeänä), mutta raikkaan aamiaisen jälkeen päivä ei voi jatkua huonosti! Tutustu pikkujoulujen majoitustarjontaan kohteidemme sivuilla. 

Nyt olet valmis sukeltamaan valmiiksi suunnitellun pikkujoulujen maailmaan täysillä! Muista hymyillä, nauttia herkuista ja olla avoin. Pikkujoulut hotellin huomassa tarjoavat unohtumattomia hetkiä, kunhan antaudut ilon ja juhlan vietäväksi! 

Tutustu lisää eri kohteiden pikkujouluihin heidän sivuillaan!